Farmville

Farmville
Friss hírek, első kézből, magyarul...

Blogger news

2012. április 26., csütörtök

Hogyan működik a Liget?

Egy kis rövidke összefoglaló a Liget működéséről, hogyan tudjuk minél jobban kihasználni az általa nyújtott előnyöket. Tehát, kezdjük az elején, ha magától nem ajánlotta fel a játék a lehetőséget, arra, hogy farmunkra kihelyezzük, akkor a Marketben, a Buildings címszó alatt megtaláljuk, vagy egyszerűbb, ha beírjuk a keresőbe a Grove szót. Vigyázzunk, hogy ne a már kész Ligetet vegyük meg 30 farm cashért, hanem csak az alapokat, 5 farm coinsért. Ha valakinek felajánlotta, de mégsem rakta le a farmra, célszerű először a giftboxban keresni. A piacon 2 fajta Ligetet lehet megvenni, a Groves I hosszában, míg a Groves II keresztben lehet letenni, ami azért fontos, mert magát a Ligetet nem lehet forgatni, és itt pont az a lényeg, hogy ezeknek a hatósugarát összekombináljuk.



Ha orchardunkat a 2 Liget közös hatósugarában rakjuk le, akkor a benne lévő fák után  200% mesterpontot, 30% több coinst és adott esetben több kókuszt kapunk. Ha csak simán, 1 Liget hatósugarába, akkor 100% mesterpont és 15%  coins és kókusz a jutalom. Ha ügyesek vagyunk, és összekombinálunk 4 Ligetet, 400% több mesterpont, 60% több lové üti a markunkat. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy ezek a bónuszok, csak az adott orchard másodszori aratása után lépnek életbe, tehát ha már startból érett orchardot teszünk be a hatósugárba, az után csak 2 nap múlva, a következő aratásnál kapjuk a bónuszokat.




Magába a Ligetbe, a zöld területre is betehetünk 20 darab fát, aratás után innen is kaphatunk csemetét. Ha befejeztük az első Ligetünk építését, ajándékba kapunk egy másikat, ami már kész van, csak ki kell helyezni a farmra. Bármelyik farmon lehet építkezni, korlátlan mennyiségben. Ez hasznos azoknak, akik szeretnének esetleg régebbi fákból mestertáblát szerezni, hiszen csak berakjuk 4 közös hatósugárba az orchardjainkat, és lényegesen rövidebb idő alatt már meg is vagyunk vele, közben anyagilag is jól járunk. Ha megvan a tábla , ki lehet cserélni a fákat az orchardban, és újra kezdeni a folyamatot. De jól jön azoknak is, akik több kókuszt szeretnének, hiszen, ha olyan fákat rakunk be, amelyek sok kókuszt adnak, az a plusz 60% igencsak jelentős kis összeggel növeli vagyonunkat.

 Sziporka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.