Farmville

Farmville
Friss hírek, első kézből, magyarul...

Blogger news

2014. január 10., péntek

Super Plots, avagy 5 az egyben

image


Az ötlet jó, csak sajna keményen meg kell fizetni az ötletgazdát, méghozzá farm cashben. Az új Super Plots egy végtelenül egyszerű, de annál inkább praktikus találmány. A lényege az, hogy 1 földkocka 5 földkockának számít, 5x Xp, 5x mastery pont, 5x coins és 5x bushel jár az aratása után, miközben benzinből csak annyi kell, mintha csak rendesen 1 földkockát művelnénk. Ráadásul így a telek bővítés kérdése sem annyira égető, ezzel az eljárással rengeteg helyet spórolunk (Zynga szerint). Mint mondottam, az ötlet szuper, viszont a szépséghibája az ára......Egyelőre csak a Home farmon kivitelezhető, indulás képen kapunk 4 darab Super Plotsot ajándékba, amit a gift boxban találunk (mézesmadzag). Max 100 darab ilyen super kütyünk lehet, ami ugye 500 földkockának felel meg.


Viszont ha már ennyi casht kihúznának a zsebünkből, nem értem én ezt a korlátozást, miért csak a Home farmon, miért csak 100 darabot ?



Na igen, és a feketeleves, az ára ...  280 farm cashből megvan a 100 darab super plots, de lehet kevesebbet is venni, a lehetőségeinkhez mérten. Ki ki döntse el maga, mennyire éri meg ez a befektetés :)


Lola

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.